Friday, 16 March 2012

jalan-jalan..

Assalamualaikum..

*** Hari Pertama ***

Ena dengan adik kesayangan, Yah dan Ruiz pergi TS untuk tengok cerita Cinta Kura-Kura.. cerita nie sangat best.. tak rugi kalau tengok.. kura-kura (suara Zizan) dalam cerita nie boleh bercakap dengan manusia tau.. terkejut tak !! cerita nie lagi lawak bila Adam (Aeril) panggil kura-kura tu penyu.. hehe.. selamat menonton !!




*** Hari Kedua ***

Ena dengan Yah pergi Low Yat semata-mata nak beli big apple.. Ruiz tak ikot sebab dia balik kampung.. t.kasih Yah tolong temankan.. hehe.. t.kasih juga kat Pooi Yee sebab bagi tau lokasi big apple yg terdekat dengan rumah Ena.. kalau tak Ena dah pergi sampai ke Tesco Cheras semata-mata nak beli big apple.. hehe



*** Hari Ketiga ***

Kami pergi pasar malam dan jalan-jalan kat Masjid Jamek.. macam2 ada dan macam2 jugalah kami beli.. laksa dan cendol kat sana memang sedap.. uncle best pun ada.. adik-beradik dengan uncle bob kot.. nyum2.. delicious.. hehe  :)

p/s : penat tapi best !!


4 comments:

Feza said...

sedapnya big apple. nak satu. :)

Qa said...

pebret iena ye big apple? sama la kite, huhu

zeane said...

happynya....

Irna Ibrahim said...

feza : boleh je.. hehe
iqa : big apple la donut yg paling sedap bg ena.. :)
pooi yee : i happy sgt dapat keluar ngan adik2 i :)