Monday, 9 May 2011

first date :)


 salam..

saya nak cerita pasal my first date wif my love pada 7 Mei 2011 ( sabtu )..saya x pernah pergi date..akhirnya saya keluar date ngan awak..saya rasa sangat nervous..mula2 nk jmpe kat mid valley tapi tetibe je tukar plan jmpe kat times square..bangon pagi saya rasa sangat la nervous..macam2 ada..saya ngan awak da plan nk pkai baju BIRU..hehe

saya jmpe awak dekat lrt plaza rakyat..itulah tmpat pertama saya jmpe awak.saya jadi x tentu arah bila nampak awak..ske tgk awak pkai baju biru..jantung nie x tau la..dupdap2..haha..hanya Tuhan je yang tahu..awak bawa kawan masa tu..kawan awak nak balik baling..makin dekat awak ngan saya makin x tentu arah la saya nie..hehe..pas tu kita hantar kawan awak g beli tiket bas..kita borak2 la kat situ smentara nk tggu kawan awak pilih bas n nak g mana..kita pun hantar la kawan awak sampai dye naik bas.. 

pas tu..kita pn jalan la sama2 tok naik lrt..masa tu nervous x hilang lagi..hehe..saya rasa takot lalu kat laluan lrt plaza rakyat tu..tapi bila ada awak saya x tkot n rasa selamat ngan awak..hee..then, kita naik lrt kat plaza rakyat tok pergi times square..kat lrt tu tetibe je kita s***t..sorry ye awak..saya cakap phone smpai x perasan la..hehe..tapi akhirnya kita sampai jgk kat lrt hang tuah n ts..

times square-kita sampai je kita terus g tgk wayang pe yang best..wayang yang best pkol 3 lbey tapi time tu awal lagi n far pn xsmpai lagi..far kata dye jmpe abg dye jap..saya jmpe far sebab wallet saya t'tinggal dlm kete far..orang kata smbil menyelam  minum air..haha..pas tu saya rasa penat la da jalan2..kita pn duduk la sekejap..tapi sekejap la sangat..hehe..pas tu awak bagi saya baju n mug..saya t'kejut sebab awak bagi kat saya..t.kasih ye IKHWAN NAIM..saya suka hadiah tu..t.kasih sangat2..syg awak..



pas tu far call n cakap dye da smpai..saya ngan awak jmpe far kat depan mcD..akhirnya saya dapat la balik wallet saya..t.kasih FARHANA..tanpa far xjmpe la ena ngan abang syg..hehe..pas tu kita jmpe kawan far plk nmenya SYIFA..si kecik n comey..pas tu kita g makan kat kfc..pas makan kita b'pecah ngan far n syifa..kita g solat n far plk jmpe boyfie dye AFIQ..

pas solat kita g beli hadiah tok mother's day..pas tu jmpe far balik kat mcD..far perkenalkan bf dye n kwn laki dye plk..far n kwn2 dye ajak kita g bb..bf dye nk makan kat  sne..tetbe je tgk jam,opss da lmbat la..sorry ye far n d geng..x jadi nak teman..lg pn hadiah abah x beli g tok b'day..akhirnya kita b'pisah la ngan far..far n d geng g bb..saya ngn awak plk g cari hadiah  abah..kita pn jalan2 la kat ts tu..saya x tau nak beli  apa kat abah..satu demi satu kdai saya n awak masok tok cari..tapi saya x jmpe hadiah yg sesuai tok abah..saya rasa penat dah cari n lastly saya wat keputusan tok bg abah duit je..hee..

saya n awak pn duduk la sebab da penat b'jalan..saya ingat nak rehat jap pas tu kita balik..tapi bila ngan awak mmg kejap la sangat..hehe..saya rasa epy sangat ngan awak..pas tu  kita tgkp pic..mcm2 gaya kita wat..klakar la..hehe..makin lme saya b'sama awak makin syg saya kat awak.. mmuahh <3


 


p/s : miss n love u b <3

 


3 comments:

Hencik said...

ooiitt ni member aquh nie.. hehehe.. congrate naim.. smoga korank berkekalan...

mizz nina said...

wah... skn dating yer? tahniah yer ena... moga ena hapy2 slalu... dia sygkan ena tu... hehehe..=)

Irna Ibrahim said...

hencik : t.kasih doakan kami..
nina : sakan ke?? no komen..hehe..t.kasih ye nina..ena pn sygkan dia sgt..t.kasih sgt2 nina..