Friday, 16 December 2011

"SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011"

Salam..


KLIK SINI untuk join !! (khas untuk Pelajar IPTA)

i ) Nyatakan mengapa korang ambik jurusan tuh? Rasa menyesal tak?

Saya ambil jurusan Diploma Perakaunan.. saya memang minat kos nie.. kira2 mmg suka sangat.. alhamdulillah berkat sokongan daripada keluarga dan kawan2, saya da sampai ke part 6.. kira super senior la nie.. hehe.. saya x menyesal sama sekali sebab kos nie banyak peluang pekerjaan.. kita bukan saja bole jadi akauntan, kerani akaun dan  pembantu audit malah banyak lagi peluang pekerjaan untuk kita.. 

ii ) Beri sedikit nasihat buat mereka yang nak masuk U :) 

Saya nasihatkan kepada adik2 yang nak masuk U supaya pilihlah jurusan yang adik2 minat.. adik2 jugak perlu yakin pada diri sendiri.. jangan mudah putus asa untuk mencapai cita2 dan masa depan yang cerah..

p/s : Good Luck !!



20 comments:

Fendy said...

singgah dari segmen yang sama

salam perkenalan dan semoga berjaya
dalam bidang masing2....

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

nurul liyana said...

Salam..akak...saya datang dari blog kak lyssa faizureen...saya sudah follow akak..harap follow balik ya...Terima kasih.^-^cantik blog akak..

WaniZakaria said...

salam ukhwah.semoga berjaya awak, :)

Selendang Merah said...

nasihat yg berguna, thank..:D

jom ke blog sm

HardiskHifni said...

jenguk jenguk dari blog lyssa :)

sudah follow, check out mine kalau tak keberatan ye..~

http://anotherguyscribbling.blogspot.com/

aienhashimm said...

aien datang singgah dari segmen yang sama ,,

:D

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak ucapkan selamat maju jaya .. =)

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Dengan 1 klik , sudah dapat 20sen .. Churp2 lebih laju daripada nuffnang .. =)

ar3^lynnz said...

terjah dari segmen blog cik lyssa

all da best in future ^.^

already follow~

farahezzaterahaman said...

nice blog.. :)

Saya dah follow and jangan lupa follow saya jugak.. hewhew~
btw, good luck kayy... :)

psst.. saya pun budak akaun jugak :D

Irna said...

salam.. t.kasih ye semua.. saya doakan awak semua berjaya !!

man luqman cool boy said...

http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

selamat maju jaya

Zizie LAM said...

salam kenal n follow u...

jum singgah blog zizie pulak...

http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Kidal Tegar said...

bw n follow here ^^

axliendha said...

bw here and follow . klau ada msa come to0 my blog uke . http://axliendha.blogspot.com/ . seeee yaaaa! :)

meera kamil's said...

salam kenalan, da follow. follow balik eh.
masyeh. gud lark :)

http://onlyshygurlz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Yasmin ♥ said...

:))

Syazwani Mazlan said...

good luck dlm stdy ye....dtg dr segmen yg sme..:)

Cik Eykaa said...

singgh dr segmen yg same. gudluck fo ur future :)

Irna said...

t.kasih ye doakan saya.. yg da follow tu, thankz ye.. nnt saya follow balik k :)

DiDiE eLa said...

gudluck yer

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html