Thursday, 27 October 2011

enjoy !!

Salam..

semalam saya, miera, ku noor n pooi yee g ts.. yuen mei x dpt dtg sebab dye demam.. i hope u will get well soon dear !! mule2 kteorg g beli tiket wayang.. kteorg x tau nak tgk cite pe.. mira x nak tgk real steel sbb akak dye pn tgk ngn kwn2.. hehe.. pas tu kteorg kne plih antara al-hijab n don't be afraid of the dark.. kalo bole dua2 tu saya x nak tgk..saya da g tau diorg saya ley tgk tapi kalo nak dgr saya jerit bole je..haha.. then, kteorg decide tgk cite Don't Be Afraid Of The Dark.. 



pas tu, kteorg g makn kat mcD..lme gile mkan kat situ.. mane x lme.. borak lebey dari mkan..maklumlah da lme x jmpe.. bile da jmpe.. macam2 nak cite.. pas tu gelak x yah nak cakap la..haha.. enjoy gile.. ciap bole cuci mata plk.. hehe.. movie kteorg start 2.40 p.m , kami rase cam x tau nak wat pe kat ts tu.. byk lagi masa.. then, kteorg g sg wang untuk karaoke.. da lame x karaoke.. teringat plk kat housemates.. kami karok sejam je.. tu pn sore da x de da tau.. hehe.. :)

pas karok kiteorg g ts plk.. movie kteorg da start da.. diorg smue syok je.. x sabar nak tgk gelagat saya time tgk movie nnt.. diorg asyik knekan saya je.. maklumlah takot gelap ade hty nak tgk cite macam tu.. ish2.. ena2 wat berani je la kn.. hehe.. cite nie sangat best.. kadang2 suspens pun ade tau.. mmg takut la jgk..tapi x suke ngn makhluk pelik tu.. eee.. muke mcm monyet bertopengkan manusia.. seyez buruk btol.. cite nie mmg tkot tapi bkn saya je takot tau.. mmbe2 saya yang nak knekan saya pn tkot..haha.. tu la.. nak knekan ena ye.. korg pn sme je tkot.. hbis je movie smue gelak sebab x berjaya nak knekan saya.. smue sme2 tkot.. so adil !! yeayy :)

pnya la syok kteorg makan n jalan2 sampai lupa nak snap pic.. 1 pic pun x de tau :( tapi x pe la.. at least nie la bukti kami kuar smalam sme2.. saya dok kat sit no 8 tau.. hehe.. insya-Allah, nnt free kite jmpe lagi n spend time together k.. yg penting smalam kita smue enjoy !!


p/s : enjoy with them !!



2 comments:

Iqah QaQa said...

wahhh bestnyeee!! jeles2! hahaa :P

♥ Irna ♥ said...

nanti free kite kuar sme ye :)