Sunday, 13 November 2011

myvi saya a.k.a myvi biru..

Salam..

semalam saya rase happy sgt sebab da dapat myvi baru.. color biru ok !! my favorite.. auwwww... cam x caya je kan.. punya la syok dapat myvi yg diidamkan selama ini.. x sangka kali nie myvi biru da dapat.. hehehe.. sebelum nie dok tgk je myvi pink yg limited edition punya.. tapi ble da ade myvi biru.. saya da jatuh haty ngan awak la.. opppss.. terlebih sudah.. syg tetap sayang b jugak tau.. hehe.. myvi biru, tuan pnya kete pun mstilah pkai baju biru atau suka color biru.. btol x?? haha

t.kasih kpd mama saya yg da belikan myvi biru nie tok saya.. serius suka sangat.. sayang mama.. kita hnya merancang tapi Tuhan yg menentukan.. x salahkan kalo berangan-angan.. haha.. mama saya mmg the best in the world !! amboi.. bukan main ampu ye ena nie.. nak bodek mama la tu.. ish2.. ngade2 je..  babap kang.. x semestinya ade lesen kete kne ade kete kan?? btol3 bak kata upin & ipin.. hehe..

walaupun saya ade lesen tapi baru 2 kali je drive lepas dapat lesen.. sedeh tau.. tapi x pe la.. abah saya kata kalo kita mampu barulah beli.. kalo x mampu lagi, simpan duit.. sikit2 lame2 jadi bukit tau.. lagi satu kita bole gune time emergency.. mana la tau ttbe ayah kita penat n x larat nak bawak kete da.. so, time tu la kita bole drive.. tu pun dengan keizinan kalo bagilah.. kan abah?? hehe.. t.kasih sebab percayakan akak n bg drive.. :)

t.kasih jugak kepada korang yg sudi bace entry kali nie.. oppss.. ade ke orang nak bace.. perasan la ena nie.. hehe.. x kesah la.. yg penting saya nak g tau, cerita kan atas tu  hanya sekadar suka-suki je.. saya x dapat lagi myvi idaman saya tu.. saya cuma bergambar dgn myvi biru yg cantik je cam kat bawah nie.. muka mmg happy gile time nie.. macam btol2 je da dapat myvi tu.. myvi tu milik orang laen la.. :( saya sje2 je gedik nak snap pic.. x dapat kete.. bergambar pun jadilah.. itu bagi saya la.. lagi pun kne kumpul duit dulu.. kne beli yg keperluan dulu, then baru yg kehendak.. cewahhh.. macam ekonomi x?? hehe.. pape pun myvi biru tetap di hty :)
 


myvi biru.. tuan pun biru.. :)

p/s : nie hanyalah rekaan semata-mata.. jgn marah :)



4 comments:

myra fardyana said...

hee. kesian nya ! tapi kan klau akak drive semua tak leh tido aw.. ! opsss,trbagi tahu , hee. apa apa pon tahniah dapat myvi biru . HAHA. sapa la yg snap kan??? puji la sikit yg snap tu:) wekkk.. hee. last merepek:brgan la puas puas sblum anda menyesal . haha. berkarya lak kat sinie,maklum esok paper BM maaf ya.

Irna said...

beselah.. kekok la da me x drive tau.. yg snap tu myra yg cantik.. saya mmg suka berangan..

saya said...

untungnyer dpt myvi :)
follow sye balik k :)

Irna said...

bkn dapt myvi la syg.. dapt snap pic ngn myvi je..nnt saya follow k..hehe